Chinese kap / Regenkap standaard RVSWeergave:


Bezig met laden...

Chinese kap standaard RVS / Regenkap
Chinees hoedje

Voor de beste prijs voor uw RVS Regenkap moet u bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad zijn. Wij bieden de Regenkap RVS voor prijzen aan waar andere een gegalvaniseerde kap voor aanbieden.

Wij hebben RVS Regenkappen in de maten 100 t/m 250 mm meestal op voorraad liggen. Wilt u een grotere maat 300/350/400 dan kunt u deze wel bestellen maar de levertijd is dan 2 tot 6 weken, vraag per mail voor een exacte levertijd of bel 0320-415235
Wilt u nog grotere maat dan kan dat natuurlijk ook, dit is maatwerk levertijd en prijs in overleg en er is een aanbetaling verplicht.


De standaard regenkap heeft vele namen. En eerlijk gezegd zou ik niet weten wat de meest gebruikte naam is.
Echter de Nederlandse naam is regenkap en dat is precies waar hij voor bedoeld is. Deze kap is ook niet bedoeld voor dw kachelpijp. Het is een eenvoudige goedkope oplossing tegen het inregenen en hier mag u geen wonderen verwachten. De kap doet voor 95 procent precies waar hij voor bedoeld is en tenslotte er is geen een regen of trekkap die voor de volle 100 procent waterdicht is. Als u dat wilt moet u een een afdichtende kap plaatsen.


Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Wij krijgen binnenkort een nieuwe naam: RITS FIRE B.V.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
Accepteer geselecteerde cookies
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden