GA NAAR ONZE NIEUWE WEBSHOP WWW.RITSFIRE.NL Deze webshop is verouderd, levertijden en prijzen niet actueel!

Rookkanalen /

Enkelwandig

Rookkanalen Enkelwandig, Kachelpijp EW


Kachels en Rookkanalen verkoopt Rookkanalen die in de EU GEPRODUCEERD en GECERTIFICEERD zijn.
Alle benodigde certificaten en DoP verklaring voor deze rookkanalen kunt u gelijk downloaden van onze site.


Met ons Dubbelwandig Rookkanaal 150/200 L=1000 scheelt het al snel HONDERDEN €uro`s! Ook voor kachels, Haarden en complete installatie moet u bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad zijn. Dan kunt u ven de bespaarde €uro`s mooi wat anders doen.


Rookkanalen enkelwandig Kachelpijp EW

Voor Enkelwandige Rookkanalen worden diverse namen gebruikt zoals 

Kachelpijp, Rookkanaal, Schoorsteenpijp, Schoorsteen, Rookgasafvoer, Ew rookgasafvoer, Ew kachelpijp, Ew rookkanaal, Ew schoorsteenpijp, ew schoorsteen, Enkelwandig rookgasafvoer, Enkelwandig kachelpijp, Enkelwandig rookkanaal, Enkelwandig schoorsteenpijp, Enkelwandig schoorsteen,

Er zijn eigenlijk 2 grote groepen Enkelwandige Kachelpijpen,
de rvs en de stalen. De RVS ew rookkanalen zijn er in de diktes 0.4 en 0.5 en in een paar gevallen 0.6.
De stalen onderscheiden we in twee hoofdgroepen, de dikwandige kachelpijpen en de dunwandige kachelpijpen. De dikwandige kachelpijpen zijn meestal 2 mm dik maar er zijn ook dunnere in de handel, dit worden vaak imitaties genoemd. 
De dunwandige zijn meestal 0,6 mm dik.


Pas Op Voor GEBLAUWD STAAL 

wordt ook verkocht als zwarte kachelpijp. Dit is niet anders dan slechte kwaliteit blik dat thermisch behandeld is en daardoor blauw uitslaat. Deze pijp is echt ongeschikt als afvoer voor een houtkachel of haard. De geblauwde pijp kan al met 1 jaar doorroesten, Dit is geen fabeltje wij krijgen ieder jaar mensen die jaarlijks hun geblauwde pijp vervangen. Het is niet alleen zonde van het geld maar gaten in uw pijp kunnen gemakkelijk tot brand lijden omdat de vlam uit de gaten naar buiten komt.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, 2 x blauwe pijp is al snel duurder dan 1 maal rvs bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad


Over ons

GA NAAR ONZE NIEUWE WEBSHOP WWW.RITSFIRE.NL

Alle prijzen op deze website zijn verouderd!

Voor de actuele Prijzen en levertijden ga naar onze nieuwe webshop Rits Fire bv

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden