Kachels en Haarden /

Haarden

Haarden, inzethaarden, liftdeurhaarden, Open haarden

AL ONZE HOUTKACHELS HEBBEN HET ECO DESIGN!
Ook onze tuinkachels voor onder uw overkapping voldoen aan de ECO Design norm.

Wij kunnen bijna alle merken Haarden leveren

Samen met het DW Rookkanaal 150/200  scheelt het al snel HONDERDEN €uro`s! Ook voor de complete installatie moet u bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad zijn

Een Haard plus een Rookkanaal en installatie is bijna altijd vele
HONDERDEN EURO`S GOEDKOPER bij ons dan bij andere haardenzaken !


Orders kunnen worden opgestuurd of opgehaald.
Openingstijden Kachelsen rookkanalen-Lelystad klik Hier


Weergave:


Bezig met laden...

Haarden, inzethaarden, liftdeurhaarden

Haarden zijn onderverdeeld in twee hoofd groepen, de inbouwhaarden en de inzethaarden.

Inbouwhaarden, 

De inbouwhaarden zijn ook weer verdeeld in twee hoofd groepen. De klapdeur haarden en de op dit moment zeer populaire liftdeur haarden. 
Deze haarden kunnen op alle plaatsen waar genoeg plaats is en de rookgasafvoer geplaatst kan worden opgebouwd worden. Het rookkanaal dient tot minimaal 50 cm boven de nok geplaatst te worden. Vooral de liftdeur haarden worden vaak van een strakke moderne ombouw voorzien. Wel zijn we waar vroeger vaak gekozen werd voor granol op de ombouw er nu vaak voor strakke stuc of bijvoorbeeld een beton look word gekozen.
De haarden zijn er in vele vormen en maten, Vlakke haarden, U-haarden, Hoek haarden links/rechts, er zijn zelfs binnen hoek haarden op de markt, en dan natuurlijk nog de driezijdige haarden ook wel U-haarden genoemd, deze zijn ondiep te leveren met een braad front maar ook diep, smalle voorkant en lange zijkanten tot wel 130 cm diep. En dan zijn er nog de doorkijk haarden ook wel room-dividers genoemd. U ziet het als u voor een inbouwhaard kiest is er een keuze in overvloed aanwezig.

Inzethaarden

De inzet haard wordt bijna altijd gebruikt voor het plaatsen in een openhaard (een haard zonder deur). Dit om verschillende redenen. omdat een openhaard teveel rook in de ruimte geeft, een openhaard te veel hout gebruikt, maar de belangrijkste reden moet zijn dat een inzet haard het rendement met tientallen procenten verhoogd en de uitstoot van schadelijke stoffen significant verlaagd. 
Er zijn standaard haarden te koop die in veel situaties ingebouwd kunnen worden. En dan is er ook nog een optie om de inzethaard op maat te laten maken. 

U ziet het er is altijd wel een oplossing voor uw situatie.

MERKEN Houtkachels en haarden;

 
 


Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Wij krijgen binnenkort een nieuwe naam: RITS FIRE B.V.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
Accepteer geselecteerde cookies
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden