INSTALLATIE van uw Kachel, Haard en/of Rookkanaal kan natuurlijk door Kachels en Rookkanalen-Lelystad worden uitgevoerd.
Er is bijna altijd een NHK gecertificeerde monteur aanwezig, link NHK.
De NHK gecertificeerde monteur is tevens ook DE-gecertificeerdEen DE-gecertificeerde monteur is in het leven geroepen om te voldoen aan het volgende; Op grond van de Europese Richtlijn Hernieuwbare Energie (RES) bevordert de Nederlandse overheid dat biomassa-gestookte haarden, kachels en ketels alleen nog worden geïnstalleerd door, of onder toezicht van, een gecertificeerde installateur die in het bezit is van een diploma van een namens de overheid geaccrediteerde vakopleiding. U kunt meer informatie vinden op de volgende link van EVIS


Wij plaatsen al een compleet Rookkanaal met Kachel in Lelystad en omgeving vanaf €750,-

Met ons Dubbelwandig Rookkanaal 150/200 L=1000 scheelt het al snel HONDERDEN €uro`s! Ook voor kachels, Haarden en complete installatie moet u bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad zijn. Dan kunt u ven de bespaarde €uro`s mooi wat anders doen.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Installatie c.q. plaatsen Kachel of haard en/of rookkanaal

Wij plaatsen al een compleet Rookkanaal met Kachel in Lelystad en omgeving vanaf €750,-


Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Wij krijgen binnenkort een nieuwe naam: RITS FIRE B.V.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
Accepteer geselecteerde cookies
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden