Rookkanalen / Compleet rookkanaal set voor uw tuin /

Rookkanaal sets voor buiten Shingle

Rookkanaal sets voor buiten Shingle Ø150-200

De orders kunnen naar voorkeur worden opgestuurd of opgehaald. De keuze kunt u aangeven bij het uitchecken, hier kunt u ook de betalings optie kiezen, kiest u voor betalen bij afhalen (" contant ") dan reserveren we uw order maximaal 4 dagen. hierna laten we uw order vervallen.

Openingstijden Kachelsen rookkanalen-Lelystad klik Hier


Weergave:


Bezig met laden...

Compleet Rookkanaal-set met dakdoorvoer voor Shingle daken, voor uw buiten situatie in Lelystad en omgeving

Rookgasafvoer-set met complete dakdoorvoer, singel daken, de compleet-set voor uw situatie
Rookkanaal sets voor buiten Shingle daken  Ø150-200

De compleet Rookkanaal-set inclusief dak-doorvoer-set; Shingle dak met houtkachel, zijn niet alleen makkelijk maar ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Zo vangt u twee vliegen in één klap.
De een Compleet Rookkanaal-set Shingle dak zijn onderverdeeld in type kachel en in de verschillende dakhellingen.

Wilt u een andere Houtkachel, en staat hij niet in het standaard programma, neem dan contact met ons op. De meeste merken kunnen wij gewoon leveren en natuurlijk brengen wij graag een vrijblijvende offerte voor u uit( bij voorkeur via de mail met een foto van de situatie).

Installatie: de ervaren monteurs installeren in de gehele regio,of het nu gaat om het rookkanaal of de complete installatie van de houtkachel met rookkanaal. U kunt altijd bij ons terecht. Heeft u nog vragen?
Kom dan langs bij onze winkel in Lelystad wij helpen u graag verder of mailt u naar info@kachelsenrookkanalen-lelystad.nl , en ouderwets bellen kan natuurlijk ook 0320-415235

Voor een compleet Rookkanaal-set ook wel kachelpijp-set genoemd in de omgeving van Lelystad, kunt u het beste terecht bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad.


Kachels en Rookkanalen de nummer 1 als het om de Prijs Kwaliteitsverhouding gaat.
Bent u op zoek naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding in Nederland voor uw rookkanalen-set / rookgasafvoer-set voor uw situatie buiten, in de omgeving van Lelystad. Dan is er maar 1 adres; Kachels en Rookkanalen-Lelystad.

Kachels en Rookanalen-Lelystad heeft altijd de beste prijs voor uw Dubbelwandige Rookkanaal / Dubbelwandige Rookgasafvoer / Dubbelwandige Kachelpijp.
Natuurlijk voldoen al onze Rookkanalen aan de wettelijke Nederlandse en EU eisen, ze zijn CE gecertificeerd hebben de EU keurmerken EN1856-1 en EN1856-2 alle certificaten kunt u direct downloaden van de website.


Wilt u aanvullende artikelen bestellen zoals, enklewandige kachelpijpen of dubbelwandige rookkanalen dan kunt u ze nadat u uw keuze gemaakt heeft verder winkelen en de benodigde artikelen gewoon in het winkelwagentje laden.

Kunt u de juiste Houtkachel of Haard niet vinden, vraag dan een offerte via de email aan. We sturen u dan graag een geheel vrijblijvende offerte toe.

Mocht u nog andere vragen hebben dan kunt u die natuurlijk ook altijd stellen via bovengenoemd email of gewoon per telefoon 0320-41523


Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Wij krijgen binnenkort een nieuwe naam: RITS FIRE B.V.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
Accepteer geselecteerde cookies
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden