GA NAAR ONZE NIEUWE WEBSHOP WWW.RITSFIRE.NL Deze webshop is verouderd, levertijden en prijzen niet actueel!

Kachels en Haarden / Tuinkachel + Rookkanaal /

Schoorsteenpijp-set compl. shingle dak + Houtkachel


Kapschuur-houtkachel + Schoorsteenpijp-set, type dak: Shingles / Singel

Orders kunnen naar uw voorkeur worden opgestuurd of opgehaald. De keuze kunt u aangeven bij het afronden van de order.

Openingstijden Kachelsen rookkanalen-Lelystad klik Hier


Kachel met compleet Schoorsteenpijp-set dak-doorvoer; Singles / Singel daken, voor uw situatie in Lelystad en omgeving

Kachel + Rookkanaal-set, dak-doorvoer: Singel daken, compl. set voor Veranda

Hier kunt u de verschillende type singles daken kiezen, zoals bijvoorbeeld het verscillende aantal graden in de dakhelling.

De compleet Rookkanaal-set inclusief dak-doorvoer-set; shingles dak + houtkachel, zijn niet alleen makkelijk maar ook aantrekkelijk geprijsd. Zo vangt u 2 vliegen in 1 klap.
De Houtkachel met een Compleet Rookkanaal-set singel dak onderverdeeld in type kachel en in de verschillende dakhellingen.

Wilt u een andere kachel, welke niet in ons programma zit neem dan contact met ons op. Wij kunnen de meeste merken wel leveren en brengen graag een vrijblijvende offerte uit( bij voorkeur via de mail met een foto van de situatie).

Installatie: onze haarden-monteurs installeren bij u in de regio. Of het nu gaat om het rookkanaal of de complete installatie, kachel met rookkanaal u kunt altijd bij ons terecht. Heeft u nog vragen? Kom langs bij onze winkel in Lelystad wij helpen u graag of mailt u liever info@kachelsenrookkanalen-lelystad.nl of bel ons 0320-415235

Voor de compl.Rookkanaal-set ook wel Rookgasafvoer-sets genoemd in de regio Lelystad, kunt u altijd het beste terecht bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad.
Kachels en Rookkanalen-Lelystad is de absolute nummer 1 als het om de beste prijs kwaliteitsverhouding gaat.

Als u op zoek bent naar Prijs/Kwaliteitsverhouding voor uw (complete) Rookkanaal-set / rookgasafvoer-set voor uw situatie in de omgeving van Lelystad. Dan is maar 1 adres; Kachels en Rookkanalen-Lelystad.

Kachels en Rookanalen-Lelystad heeft de beste prijs voor uw Dubbelwandig Rookkanaal / DW Rookgasafvoer.
Natuurlijk voldoen al onze Rookkanalen aan de Nederlandse en EU eisen, ze zijn CE gecertificeerd hebben de EU keurmerken EN1856-1 en EN1856-2 alle certificaten kunt u direct downloaden van de website.


Wilt u aanvullend materiaal bestellen zoals ew kachelpijp of dw rookkanaal dan kunt u nadat u uw keuze gemaakt heeft verder winkelen en de benodigde artikelen gewoon in het winkelwagentje laden.

Staat uw Houtkachel of Haard er niet bij vraag dan een offerte via de email aan, we sturen u dan graag een geheel vrijblijvende offerte toe.
Mocht u nog andere vragen hebben dan kunt u die natuurlijk ook altijd stellen via boven genoemd email of gewoon per telefoon 0320-415235


Over ons

GA NAAR ONZE NIEUWE WEBSHOP WWW.RITSFIRE.NL

Alle prijzen op deze website zijn verouderd!

Voor de actuele Prijzen en levertijden ga naar onze nieuwe webshop Rits Fire bv

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden