GA NAAR ONZE NIEUWE WEBSHOP WWW.RITSFIRE.NL Deze webshop is verouderd, levertijden en prijzen niet actueel!

Rookkanalen /

Trekkkap / Schoorsteenkap / Draaikap

Trekkappen, Schoorsteenkappen, Draaikappen en Gek-draaikap
tbv Techno dw rookkanalen

U kunt de order ophalen of laten  bezorgen. Deze keuze kunt u aangeven bij het uitchecken van de winkelwagen. Hier staan ook de verzendkosten vermeldt.


Openingstijden Kachelsen rookkanalen-Lelystad klik Hier

Dubbelwandig Rookkanaal 150/200 L=1000 €45,- p/mtr
Dat scheelt al snel HONDERDEN €uro`s ook voor kachels, Haarden en complete installatie moet u bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad zijn. Dan kunt u ven de bespaarde uro`s mooi wat anders doen.


Trekkkappen, Schoorsteenkappen, Draaikappen en Gek-draaikap tbv Techno dw rookkanalen

Hier vindt u verschillende soorten SCHOORSTEENKAPPEN, Trekkappen die wij kunnen leveren.
Bijvoorbeeld de gewone trekkap, de gek trekkap, de Draaikap Turbo rond-draaiende schoorsteenkap, dit speciaal voor ons ontwikkelde systeem met speciaal messing lagerhuis behoord toto de allerbeste draaikappen die er te verkrijgen zijn. De mechanische externe ventilator voor schoorstenen, de speciale valwind trekkap. Mocht u een specifieke schoorsteenkap hebben welke wij niet hebben genoemd dan kunnen wij altijd kijken of wij die voor een gunstige prijs kunnen leveren.

Weet u niet welk merk rookkanaal, trekkap u heeft, kies dan voor onze
UNIVERSELE INSTEEK TREKKAP. Dit zijn kappen die bijna op alle situatie passen.


De meeste trekkappen worden regulier verkocht. Bij een nieuwe te bouwen schoorsteen (DW RVS rookkanaal) dan wel ter vervanging omdat de oude trekkapkap die kapot is.
Echter als er weer een storm is geweest zien we een plotselingen vraag naar trekkappen en schoorsteen reparaties. Vaak gaat dit samen met lekkages. Het kan dan voorkomen dat we eerst een noodreparatie moeten uitvoeren en later terugkomen voor de uiteindelijke reparatie.
De noodreparatie komt door twee dingen, De eerste is dat er na een storm vaak nog steeds slecht weer is en we niet goed kunnen werken. Tweede is dat er meer mensen zijn die een noodreparatie willen.

Natuurlijk willen wij de klant zo snel mogelijk helpen. Echter na een storm kan dit niet altijd.
Wij vragen uw begrip hiervoor.


Over ons

GA NAAR ONZE NIEUWE WEBSHOP WWW.RITSFIRE.NL

Alle prijzen op deze website zijn verouderd!

Voor de actuele Prijzen en levertijden ga naar onze nieuwe webshop Rits Fire bv

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden