GA NAAR ONZE NIEUWE WEBSHOP WWW.RITSFIRE.NL Deze webshop is verouderd, levertijden en prijzen niet actueel!

Kachels en Haarden / Tuinkachel + Rookkanaal /

Set compleet voor dakpannen dak


Tuinkachel + Rookkanaal-set compleet, type dak; Dakpannen

Orders kunnen worden opgestuurd of opgehaald. De keuze kunt u aangeven bij het uitchecken van de winkelwagen.

Openingstijden Kachelsen rookkanalen-Lelystad klik Hier


Compleet Rookkanaal en dakdoorvoer-set dakpannen + houtkachel voor uw situatie in Lelystad en omgeving

Rookkanaal-set dakpannen compleet met kachel voor uw situatie

Compleet Rookkanaal dakpannen-set. Lekker gemakkelijk voor u en ook nog eens super voordelig.

De compleet Rookkanaal-set dakpannen zijn niet alleen makkelijk maar ook zeer aantrekkelijk in Prijs. Zo vangt u 2 vliegen in 1 klap.
Wij hebben de Kachel met een Compleet Rookkanaal set dakpannen onderverdeeld in type kachel en in de verschillende dak hellingen en natuurlijk zit de Houtkachel er gelijk bij.

Mocht u een andere houtkachel willen welke niet in ons standaard programma zit neem dan even contact met ons op en dan helpen wij u graag verder ( bij voorkeur via de mail met een foto van de situatie).

Installatie: Wij hebben eigen ervaren installatieploegen die in de hele regio installeren of het nu gaat om alleen het rookkanaal. Heeft u nog vragen? Kom bij ons langs bij onze winkel in Lelystad natuurlijk kunt u ook mailen info@kachelsenrookkanalen-leystad.nl of bel ons 0320 415235

Voor Complete Rookkanaal-set / schoorsteen-set in de regio Lelystad kunt u het beste terecht bij Kachels en Rookkanalen-Lelystad.
Kachels en Rookkanalen-Lelystad is de absolute nummer 1 als het om prijs kwaliteitsverhouding gaat.

Als u op zoek bent naar de beste Prijs/ kwaliteitsverhouding voor uw Rookkanaal-set / Kachelpijp-set voor uw woning  in de omgeving van Lelystad. Dan is maar één adres Kachels en Rookkanalen-Lelystad.
Kachels en Rookanalen-Lelystad heeft altijd de beste prijs voor uw Dubbelwandig Rookkanaal / DW Kachelpijp. Natuurlijk voldoen al onze Rookkanalen aan de Nederlandse en EU eisen, ze zijn CE gecertificeerd hebben de EU keurmerken EN1856-1 en EN1856-2 alle certificaten kunt u direct downloaden van de website.


Over ons

GA NAAR ONZE NIEUWE WEBSHOP WWW.RITSFIRE.NL

Alle prijzen op deze website zijn verouderd!

Voor de actuele Prijzen en levertijden ga naar onze nieuwe webshop Rits Fire bv

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden