Rookkanalen /

Universele / insteek kappen

Universele Trekkappen, schoorsteenkappen, draaikappen en gek-draaikappen t.b.v. bijna alle rookkanalen.


Hier vindt u de kappen welke voor bijna alle merken geschikt zijn. Onze universele Trekkapen hebben een uniek zelfklemmend insteek mechanisme. 

U kunt de order danwel ophalen of door ons laten bezorgen. De keuze is aan u, dit kunt u aangeven bij het uitchecken. Hier staan ook de verzendkosten vermeldt als u uw order laat bezorgen.

Openingstijden Kachelsen rookkanalen-Lelystad klik Hier


Weergave:


Bezig met laden...

Trekkappen en Schoorsteenkappen
tbv van alle merken

Hier vindt u de kappen welke voor bijna alle merken geschikt zijn. Onze universele Trekkapen hebben een uniek zelfklemmend insteek mechanisme.
Deze beschadigd uw pijp niet zoals universele kappen met haken.
Universele kappen met HAKEN vervormen uw pijp zodat het later bijna niet meer mogelijk is om een andere schoorsteenkap te monteren.
Kies daaromvoor onze universele insteek kap!

 

Hoe kiest u de juiste maat trekkap voor uw pijp.

Meet de binnen pijp van uw dubbelwandige rookkanaal en meet de buiten diameter. Kies de juiste maat universele trekkap bij de maat van uw binnenpijp. Vervolgens kijkt u of de kraag van de universele kap groter is als de binnendiameter van uw pijp zodat uw pijp goed wordt afgedekt.

 


Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

 

Wij krijgen binnenkort een nieuwe naam: RITS FIRE B.V.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

WIJ KRIJGEN BINNENKORT EEN NIEUWE NAAM: RITS FIRE
Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 329 8239DC Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 412111
Email: info@ritsfire.nl

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
Accepteer geselecteerde cookies
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden