Herroepingsrecht, Retouren

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren en Klachten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, Uitgezonderd zijn producten waar vermeld is dat dit niet het geval is zoals bijvoorbeeld Flexibel rookkanaal ( wordt altijd op maat gemaakt) en glasplaten. Let op er zijn meer producten, het staat altijd specifiek vermeld. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kachelsenrookkanalen-lelystad.nl of telefonisch 0320415235. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag plus verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen en controle hiervan terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is
.
Let op ! ! ! De kosten voor de retourzending zijn voor u.

 

Uitzonderingen retourneren

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is. Zijn deze producten niet retourneerbaar.
 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 e. Glas en stalenvloerplaten voor onder de kachel
 F. Flexibele Rookkanalen

Let op ! Retouradres is anders dan het winkel adres:
Aan: Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V.
Apolloweg 329
8239 DC Lelystad
info@kachelsenrookkanalen-lelystad.nl
0320-415235 

 Garantie

 Op al onze producten geldt fabrieksgarantie. Vraag hierna bij de klantenservice info@kachelsenrookkanalen-lelystad.nl
telefonisch 0320415235


Geschillenregeling
Alle geschillen kunnen worden voorgelegd aan de door de wet aangewezen rechter en zullen plaats vinden in arrondissement  waar Kachels en Rookkanalen-Lelystad B.V is gevestigd.

Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kachelsenrookkanalen-lelystad.nl mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden dan kunt u de klacht ook bij de Franchisegever neerleggen geschillenregeling@kachelsenrookkanalen.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur hier komt u op de pagina die u door alle stappen heen helpt.

Hoe werkt dat?
De webwinkelier krijgt hiervan een bericht en krijgt vervolgens 7 dagen om alsnog met een oplossing te komen. Lukt het de webwinkelier niet, dan kunnen wij na 7 dagen bemiddelen. Onze ervaring is echter dat een klacht indienen via ons systeem de webwinkelier al snel beweegt om tot een oplossing te komen.
Tijdens de bemiddeling proberen we samen tot een oplossing te komen. Mocht je ondanks onze tussenkomst geen oplossing krijgen, dan biedt Stichting WebwinkelKeur een onafhankelijk geschillencommissie, in samenwerking met Digidispuut. Deze commissie behandelt geschillen en doet een bindende uitspraak. Hiermee voorkom je hoge juridische kosten voor beide partijen.
Doorloop de volgende stappen bij een geschil:
(1.) Stel de webwinkel op de hoogte van je klacht en vraag om een oplossing.
(2.) Is er na 14 dagen nog steeds geen zicht op een oplossing? Dan kun je WebwinkelKeur vragen om te bemiddelen.
(3.) Komen we er samen niet uit, dan kun je het geschil voorleggen aan onze geschillencommissie voor een bindende uitspraak door een jurist.
 
ODR-platform van de Europese Commissie
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Toepasselijk recht:
Op alle overeenkomsten, waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is Nederlands recht van toepassing.

Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V.
Apolloweg 2L
8239 DA Lelystad

info@kachelsenrookkanalen-lelystad.nl
0320 - 415235
KVK NUMMER 76001350
BTW NUMMER NL 8604 74 392 B01

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Franchise nemers gezocht! Klik HIER voor meer informatie.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Wij plaatsen ook kachels en rookkanalen.
Installatie: in en rond Lelystad plaatsen wij al een Kachel met compleet Rookkanaal voor maar €750,00 (alleen montage)

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Lelystad, de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels. Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd rookkanaal of kachelpijp! CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Contact

Kachels en Rookkanalen Lelystad
Apolloweg 2L 8239DA Lelystad Nederland
Telefoonnummer: 0320 415235
Email: info@kachelsenrookkanalen-lelystad.nl 

KvK nr: 76001350
BTW nr: NL 8604 74 392 B01

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor alle informatie aangaande uw privacy op onze website ga naar de privacy statement
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden